fredag den 7. maj 2010

Hip hip hurra for en barnlig sjæl

Happy Birthday to you
I went to the zoo
I saw a fat monkey
and I thougth it was you.

Det var en af yndlings fødseldagssangene i de mindre klasser, måske fordi den var drillende og den efterfulgte ofte en af de sødere udgaver.

Om en halv time er det den 8. maj og selvom jeg er en god årgang 1982 - og dermed bliver 28 - til de der måtte opgive at regne ;)
Så betyder min fødselsdag forsat et eller andet, i år bliver det faktisk første år hvor jeg på en eller anden måde IKKE bliver vækket af sang af forældrene, det synes jeg alligevel er lidt vildt.

Tænk at jeg skal blive 28 år før at det ikke kan lade sig gøre, det er alligevel lidt morsomt.

På bordet ved siden af mig ligger der to gaver og en kuvert og jeg ved hvad der er i alle tre ting - eller jeg er ret sikker på hvad der er i, men det skal jeg da ikke røbe før at jeg må åbne dem.

Det værste ved at blive 28 er ikke det at blive 28, men den kendsgerning at min langlemmede lillebror fylder 18 om lidt over et år, så er dur det ikke at kalde ham møgungen længere eller - så længe han kalder mig tøsepigen er det vel i orden at kalde ham møgungen?

Hmm... og så en ting mere, hvorfor er det lige at jeg forsat er oppe, når mit vækkeur ringer klokken 03.40 og jeg skal ud af fjerene?

3 kommentarer:

rijaH sagde ...

Så vil jeg da gerne ønske dig tillykke med fødselsdagen :) og håber du får en dejlig dag og nogen gode gaver ;D

Anette sagde ...

Tillykke med fødselsdagen! Jeg håber, du får en god dag med gode gaver og måske en kage.

scient.hybrid sagde ...

Takker.

Jeg har fået nogle ganske gode gaver og kagen måtte jeg selv købe, da jeg fejre dagen på en lidt utraditionel måde.

Mere om det senere :)