tirsdag den 29. september 2009

Twitterepidemien - but why??

Der kan vel efterhånden betegnes som en epidemi, når twitterbølgen rammer som en kædereaktion.

Jeg har endnu ikke set lyset mht. twitter, for basalt set er det statusopdateringen fra facebook - bare uden facebook.
De fancy synkroniserer så deres twitterprofil med facebook og har de en blog, så bliver den smækket på her.

Jeg synes statusopdateringen på facebook er fin nok, for mine udgydelser kommer alligevel enten via et par stikord der, eller skulle jeg have lyst til at pensle det ud for resten af verden, så sker det her på siden.

Direkte personlige henvendelser sker via sms, msn eller mail - eller uh uh et telefonopkald eller samtale ansigt til ansigt.

Måske er jeg provokerende, men jeg har bare ikke set lyset endnu.

2 kommentarer:

Beam sagde ...

Jeg er enig. Og egentlig er firstmoverne allerede over den bølge....den næste bølge er vel på vej. Ak, ja. Jeg synes at FB updates kan være ok, hvis de er sjove og interessante, men generelt er de fleste ret kedelige. Det bliver vel ikke mere sjovt af at gøre det samme på Twitter?

scient.hybrid sagde ...

Sådan er det generelt med firstmovers, lige gyldigt hvilket område der er tale om, de er kølnet af igen når trenden har ramt masserne og dermed blevet mainstream.

Måske er det lidt dobbeltmoralsk at sidde at bøvse over twitter, når man selv blogger.
For det er i samme grad en form for selviscenensættelse, man udstiller sig selv på en eller anden måde.

Og ja, visse facebookupdates er dybt mærkelige, og de færreste kan sikkert ikke sige sig fri for at have lavet sådan en, men fordelen her er at man kan lukke sin profil ned, således at man har en smule kontrol over hvem der ser den, det har man såvidt jeg har forstået ikke med twitter, der kan alle se den.