torsdag den 25. februar 2010

Fangerne i tændstikæsken Tordenskjold

- Når nu boligen ikke lige frem har Fort Boyard størrrelse.

I går aftes fik jeg et flip, så udover at fylde min tredje sorte sæk på en måned, så tænkte jeg at nu var det på tide at flytte rundt på sengen og sofaen og fordi jeg var så smart, skete dette klokken ti om aftenen.



Mit værelse kunne godt ligne billedet herunder:
Meget lidt plads og rigtig godt fyldt ud med møbler.

Så var der ikke rigtigt nogen vej tilbage, sengen og sofaen skulle bytte plads, hvilket jeg ville gøre siden før nytår, fordi væggen ikke er det varmeste at smække armen op på i søvne.

Mens jeg var i gang med at flytte rundt på sofa og sengen, hev jeg da også lige støvsugeren frem (min underbo må hade mig for det…).
Så et afsnit af Paradise Hotel og et halvt afsnit af SATC (samt en hulens mass sved) senere havde de to møbler skiftet plads.

Det var et matematisk puslespil at få de to store møbler til at bytte plads på det meget lille gulvareal der var til råde.
I øvrigt så mindede puslespillet lidt om spillet på billedet, hvor man rykker en brik af gangen for at få den ønskede brik fri.


Billedkredit: Den Gamle Skole

3 kommentarer:

Beam sagde ...

Åh, spil har min svigermor også. Det er faktisk ret sjovt.

Det er vist lang tid siden, jeg har flyttet noget her i huset. Måske er det tid igen til lidt forårsoprydning og rengøring?! Hm.

scient.hybrid sagde ...

En gang i mellem kan oprydning være en god ting, det sværeste ved det at rydde op er at tage sig sammen til at gøre det, hvis man spørger mig.

Beam sagde ...

^jeg er så god til at overspringshandle. :o/