onsdag den 3. februar 2010

Snip snip snip og væk var hestehalen (billedoverload)

Dette her er kort hår med muligheder, da frisuren er rimelig asymmetrisk, med mere kort hår ved den ene tinding og noget længere ved den anden og midt imellem er håret hellere ikke ens i længden.
Den ene side er lidt kortere foran øret end den anden og nakken er kort.
Billederne her viser frisørstylingen, men jeg også mulighed for en styling med 60’er vibes ved blot at vende sideskilningen.

Jeg er rigtig glad for håret og var det fra allerførste blik i spejlet hos frisøren, for jeg kunne ikke lade være med at smile stort, så glad var jeg for at slippe af med det lange hår.

DSC03915

DSC03906 DSC03921

 

 

 

 

 

DSC03922

Jeg overvejer nu om jeg skulle finde noget blond hjemmefarve og smide det i håret, da jeg opdagede at håret langs hårgrænsen i panden forsat er meget lysblond nærmest hvidlig (og ja det er naturligt – har været meget meget lyshåret som barn).
… og ja, håret ser nok en kende fedtet ud takket været hårsnasket frisøret hældte i.

Frisøren ( elev) lod til at være meget glad for at hun havde frie hænder indenfor den frisureidé jeg ønskede, for det er åbenbart ikke sket så tit for hende (endnu) og jeg synes det er fedt at være med til at give sådan en lidt friere hænder, for håret vokser jo alligevel ud igen.

3 kommentarer:

Astrid sagde ...

Hvor er det blevet fedt ! :D

og ja, i med hjemmefarven!

scient.hybrid sagde ...

Tak tak :D

og det er fristende det med farven.

The Chemist sagde ...

Det ser bare nice ud. :-)