fredag den 20. februar 2009

Sukkerknald

I denne uge var jeg sammen med nogle politiske fæller en tur til Bruxelles, for at se lidt til det europæiske liv dernede set med politiske såvel som lobbyistiske briller, samt en god del belgisk øl.

Det sidste arrangement der var på programmet inden turen gik til lufthavnen var en tur på et bryggeri, som lavede øl via gamle principper og såkaldte rene varer, med en lettere øko-hippie-flipper-flower-power-politisk-korrekthed over det.
Fik vi fik en rundtur på bryggeriet, hvor der blevet slået på den renhed der var over netop deres øl og så at der ikke var tilsat sukker, efterfulgt af en moralsk prædiken om hvidt sukker, alkohol, samt alkohol og graviditet og ikke mindst de forfærdenlige ting der er tilsat konsumøl.

Det sidste, så vælger jeg det syn at kemikere skal også have noget at leve af, det samme gælder lægerne når folk er kommet til skade i en brandert og resten skal smide pengene efter konsumøllen, så de to første grupper har noget mønt på lommen at leve for - det er et stort kredsløb!

Guiden fik talt deres produkt op som værende helt vildt fantastisk, da vi så kom til det punkt hvor vi skulle smage på to af produkterne, så lod det til at der var en skuffelse at spore, for øllet var småsurt.
Der var vist flere af os, som kunne have brugt en sukkerknald eller mere i øllen.

På vej derfra sang en af mine rejsefæller et par strofer: "sugar sugar, oh honey honey", hvilket gav mig inspirationen til dette indlæg samt valg af sang.
For dele af sangen passer da ind: SUGAR!

Ingen kommentarer: