onsdag den 30. december 2009

Tilbudsjægerne

Endnu et nytår trædes ind med nye mennesker, det er nok min nytårstradition og det generer mig overhovedet ikke, det er faktisk lidt sjovt.

I år fejres nytåret her på kollegiet, og inden jul troede jeg at vi kun blev to - de to idémagere der havde lyst til en meget casual aften med god mad.

Men sådan skulle det heldigvis ikke gå, for vi ser ud til at blive hele 11 mennesker, hvor man ikke kender hele selskabet, men kun dele af selskabet som var vi en kæde, det er sgu lidt fedt.

Så i dag to mig og den anden idémager på indkøb til middagen i morgen og vi endte med at være i tre supermarkeder og en grøntbutik for at købe alle tingene der hvor de var billigst.

Da vi bor på et kollegie, rettere på et køkken hvor der ikke er meget fællesudstyr.
Så skal maden være sådan at det kan tages selv og derfor ingen portionsanretninger.

Så menuen i morgen aften står på:

Forretten/Velkomsthalløj
: Grøntsagsstave, chips og to slags hjemmelavet dip.
Hovedretten: Tre forskellige kalkunbryststege, en med flødeost og urter, en med kryddersmør og en med champignoner og soltørrede tomaer, så skulle der også være lidt for en hver smag.
Her til bagte løg, hasselbagte kartofler, salat med dippen som genganger.
Dessert: Is med forskellige frugter og varm chokoladesauce.

Det er ikke noget ringe menu, og til en pris til studentervenlig pris på lidt over 50kr.

Jeg glæder mig til denne nytårsaften, fordi det bliver så afslappende og ikke har den der sky af "årets fest" hængende over sig.
Dress-coden er endda: Kom som du er, så hellere intet pres der og hold op hvor er det lækkert, dog kan det ske at jeg lige kaster lidt mascara på ;)

Ingen kommentarer: