mandag den 25. januar 2010

"Øje for øje"-strategien er sjælden en god politisk løsning.

Et tidligere medlem af den københavnske Borgerrepræsentation, skulle muligvis have talt til 100 inden han sendte sms'er mod mellemøsten med knap så rigtig oplysninger, noget der kan skade både Danmark men så sandelig også skubbe flere vælgere over mod Dansk Folkeparti.

Hvad er det så for en besked manden har sendt afsted mod mellemøsten?
Jo en besked hvor der står: "Danmark er regeret af et parti, der siger at muslimske mænd voldtager og myrder deres døtre og niecer." (kilde tv2 - sms-kæde sendt til den muslimske verden).

Manden har fået nogle fakta galt i halsen hvilket er lidt underligt, idet han er tidligere politikere og derfor burde han have en idé om, hvad der sker rent politisk og kende bare et par definitioner indenfor den politiske verden.
For han viser tydeligvis uvidenhed, om hvad det vil sige at være et regeringsparti og et støtteparti, eller også kan han ikke helt skille tingene af.
Hvilket han tydeligvis ikke har og det fremgår temmelig tydeligt i interviewet i linket.


Lige som kun en mindre gruppe af 2.G knægte laver ballade og pisser på alt og alle, og giver alle med et eksotisk navn et mindre pænt stempel, så er alle der stemmer DF eller er medlem af samme parti ikke idioter, det er kun nogle få der laver balladen.

DF er i dag blevet partiet og medlemmerne det er fuldt ud legalt at omtale negativt og mindre pænt uden reelle argumenter.

Nu kunne man tro, hvis man tog de meget farvede briller på, at jeg var vild med DF.
Men der tager man fejl, selvom de ind imellem kommer med nogle guldkorn (det gør partierne: A, B, F,V, Y og Ø som jeg hellere ikke er medlem også), Dansk Folkeparti er lidt partiernes Ekstra Bladet med deres gamle slogan "tør hvor andre tier".

Ingen kommentarer: