søndag den 24. maj 2009

Forsiden kalder og gribbene kommer

I denne weekend har der været Spotfestival i Århus, hvor byens borgmester selvfølgelig var et smut forbi, men han var ikke alene, for under armen havde han sin kæreste.

Så kunne det sådanset også være det, men den nye kæreste er åbenbart ikke ubetydelig, for fredag og lørdag var parret at finde på forsiden af samtlige at landets aviser, sådan mere eller mindre.

Hvorfor så al den ballade, for manden er "kun" politiker og "kun" borgmester i landets næststørste by og hvorfor balladen omkring denne kvinde.

Muligvis fordi denne kvinde er en af de politiske kometer, i det hun for fire år siden var formand for KU i Odense, og i november blev valgt til byrådet, og siden da er hun klatret helt til tops i den konservative byrådsgruppe i Odense og ved seneste opstillingsmøde strøg hun ind på anden pladsen lige efter borgmesteren Jan Boye.

Det er klart at en alliance som denne er guf for pressens skarpe penne, fordi de ikke bare kommer fra hver deres by og topposter, men nok lige så meget fordi de kommer fra hver deres parti.

Sidst der var sådan et "fuzz" omkring et par, var dengang i halvfemserne med daværende statsminister Poul Nyrup Rasmussen og Lone Dybkjær.

Kom ikke her at sige at politik er kedelig, eller også er agurkesæsonen bare godt i gang.

Ingen kommentarer: