søndag den 10. maj 2009

Hvorfor dog respektere andre mennesker?

natten til lørdag havde en flok autonome i København, valgt at holde en lille gadefest i det indre København.
På et tidspunkt er det tilsyneladende slået klik for dem, for de valgte at dekorere husmurene op til tre meter i højden samt smadre et par ruder.
Resultatet er som vist på de nedenstående billeder, og dette syn gjorde mig ekstrem vred.
Tænk at man kan have så lidt respekt for andre mennesker, at man finder det i orden at smadre andres ting.
Jeg forstår simpelthen ikke at vold i den stil kan blive belønnet med et hus, det er helt sikkert kun en brøkdel af vandalerne fra i weekenden, som kommer ude på Dortheavej, men når de mere fredelige brugere ikke tager afstand fra denne vold, så gør det mig vred.

Jeg forstår ikke hvorfor nogle mennesker finder det fedt at bruge så lidt af deres hjernekapacitet, at de ikke lige reflektere over deres handlinger.

Det er efterhånden på tide at militæret sættes ind, for denne gruppe af mennesker har desværre ikke nok respekt for ordensmagten og ordensmagten er desuden i en position, hvor de gør tingene galt, lige gyldigt hvad de gør.

Jeg tror desværre, at havde politiet sat ind overfor vandalerne, så var der ydet hærværk på langt mere, for denne autoritet virker som en rød klud over for denne gruppe af vandaler.

Her er en gruppe af unge mennesker hvor deres forældres opdragelse er slået fejl, lige her kunne man have lyst til at genindføre revselsesrettet, men kun for denne gruppe af mennesker, de fanger åbenbart ikke almindelig irrettelse.

2 kommentarer:

Linda sagde ...

Ja, det er en skandale..
De burde have røde ører..

rijaH sagde ...

Synes også det er totalt langt ude. De burde sendes ud en ø og leve i deres anarki som de så gerne vil have jo. Så kan vi se hvem der holder i længst tid..