tirsdag den 12. januar 2010

Neglenørd

Det tror jeg roligt jeg kan kalde Maria fra Polishing the nails!

Det er klart en af de blogge, som jeg svinger forbi hver gang jeg opdager at der er et nyt indlæg, for hun kan et eller andet med lakke og jeg har lært flere mærker at kende via hendes blog - dog har jeg ikke købt nogle af dem endnu, men hun frister med de mange billeder af lakkene på fingerspidserne.

Så skulle du endnu ikke kende til hende, så er hun stærkt anbefalelsesværdig.

Lige nu overvejer jeg faktisk at bryde et neglelaksprincip om at betale mere end 40kr for en lak, da jeg er lidt træt af at dependlakkerne har det med at falde af i flager, når de falder af som resultatet af en ridse og her er hendes blog et farligt besøg, netop pga. de forskellige mærker hun har i sin samling.

6 kommentarer:

rijaH sagde ...

Tak for roserne, blir jo helt rød i hovedet :P kan afsløre at indtil videre er der kun et enkelt hak på min pegefinger pga. jeg sku åbne en kasse. Så den holder fint sofar ;D

Sacha sagde ...

Du fortjener hver og en :)

Det lyder som om jeg skal overveje meget stærkt at give Chanel en chance.

rijaH sagde ...

Nu skal du dog huske jeg bruger en topcoat )

Sacha sagde ...

Ahh..

Jeg har pt kun brugt basecoat, det kunne være jeg skulle finde en topcoat også.

Beam sagde ...

^neglenørd. Haha. Det var en god beskrivelse. Jeg selv er ikke supervild med lakker, men de er dog gode til at pifte et kedeligt (sort) outfit op.
Min favorit pt er min lilla lak fra MAC eller den blå Depend, som du jo selv har.

Og husk at bruge base og topcoat! Og så synes jeg stadig, at Chanel er overvurderet!

Sacha sagde ...

Jeg bruger selv primært neglelak for at undgå, at jeg piller neglene i stykker/huden på fingerspidserne, hvilket jeg gør når jeg bliver meget nervøs.