mandag den 5. oktober 2009

Stri’verne stri’verne, Dem med den moderigtige trøje er igen øverst!

Yeah!
De moderigtige (i følge Nørgård på Strøget) fra O'ense ligger igen i top.
Men hvile på Laurbærbladene kan de ikke tillade sig at gøre, læg mærke til at der kun er sølle seks point der skiller nummer 1 og nummer 7.

stillingen 051009

Sådan en tæt stilling gør det også meget mere interessant at følge med, end når der er langt flere point mellem eksempelvis nummer 1 og nummer 7.

Men det er en røvtur at holde med Randers, de ligger temmelig tungt i bunden af tabellen.
Disse fans har ikke meget at smile over lige for øjeblikket.EDIT: Der havde sneget sig en lille tastefejl ind, hvor der stod 2 frem for 7, det er rettet nu.

4 kommentarer:

Paulsen sagde ...

Som jeg ser det har OB 24 point og Esbjerg 23? Derimod ligger nr. 7 et godt stykke foran nr. 8-12 :)

scient.hybrid sagde ...

Der er kun 6 point mellem nummer 1 og nummer 7, hvilket svarer til to vundne kampe og dermed ikke meget i fodboldsammenhænge, da vunden kamp giver 3, uafgjort giver 1 og tabt giver 0.

Ganske rigtigt er springet mellem 7 og 8 stort, dette spring er større end mellem 1 og 7.

Prøv at forestil dig at 5,6 og 7 vinder mens 1,2,3 og 4 taber næste kamp.

Så vil stillingen være:
1-4: 24,23,21,20
5-7: 23,22,21.
Dermed er der mulighed for at nuværende 2'er og nuværende 5'er bytter plads, helt afhængig af målscoredifferencen.
nuværende 6'er vil rykke op som nummer 4, nuværende 3'er vil rykke ned som nummer 5 eller 6 igen helt afhængig af målscoredifferencen.
Nuværende 4'er vil rykke ned som nummer 7.

Dette var kun en kamp, gentager vi scenarioet en gang til med 1-4 taber og 5-7 vinder, så må nummer 1 rykke ned i tabellen.

Så nej nummer syv bliver ikke nummer 1 i næste kamp, men den smalle pointforskel mellem 1 og 7 gør at i næste runde kan placeringerne mellem 1 og 7 se helt anderledes ud, husk på at få ikke så mange runder siden lå AGF nummer 1.

Det er et større regnestykke dette her.

Paulsen sagde ...

"læg mærke til at der kun er sølle seks point der skiller nummer 1 og nummer 2." <-- Men det er ikke det, som du skriver ;) Der er eet point mellem 1 og 2 og 6 point mellem 1 og 7.

Dine udregninger giver i øvrigt, at OB har en insignifikant førsteplads, som nemt vender sig til det modsatte og derfor er ret ligegyldigt.. Men hey, jeg interesserer mig ikke for fodbold.

scient.hybrid sagde ...

Fejlen er rettet nu.