søndag den 7. juni 2009

Hårdt angrebet af den politiske bacille

I dag har jeg befundet mig på en skole som tilforordnet og det er faktisk spændende, for man møder mange forskellige mennesker sådan en dag, så da valget var opgjort så var det første jeg gjorde at ringe til min lillebror som også er bidt af den politiske bacille, knægten havde set valgtv hele dagen.
Så da jeg ringede til ham, så var han fuldt ud opdateret på tingene.

Nu er det nervepirrende, for konservative lå i starten til to mandater og venstre til to mandater, hvor det nu er vippet til en og tre, hvor det sidste mandat ligger og vipper mellem de to partier og det kan i princippet først afgøres ved fintællingen hvor valgforbundet mellem de to partier afgører hvem der trækker det længste strå.
Alligevel er det stort at konservative går frem, selvom jeg ikke er helt enig alle de europæiske linjer af mit parti, men det kræver et indlæg en anden dag.

Men det er ikke det eneste sted der er spænding, for der er også spænding hos Socialdemokraterne og Socialistisk Folkeparti, for her ligger et mandat også og vipper.
For skal de have tre hver eller skal Socialdemokraterne hive fire hjem og SF nøjes med to.

Jeg vil dog sende en anderkendende hilsen til DF og Morten, og deres markante fremgang på EU-fronten, hele to mandater ser de ud til at kunne sende afsted og det gør de unde valgforbund, det er nu lidt beundringsværdigt.

Og så lige i dette øjeblik ser det ud til at tronfølgerafstemningen er hjemme, udfra barometret på DR1.
Det sgu stort og det er nu at der skal sendes en tak til protestsofavælgerne og de ugyldige stemmer til denne afstemning!

Ingen kommentarer: