tirsdag den 16. juni 2009

It's all about the detail


Ørepynten: ringe og stikker



Bindehalskæde med "mønter"

2 kommentarer:

Cecilie sagde ...

Jeg følger ivrigt med i din blog. På daglig basis, vil jeg da gerne indrømme - ja af og til flere gange dagligt, hihi. Især dine indlæg om mode slubrer jeg i mig. Noget siger mig, at du ikke bare følger med strømmen, men skaber din helt egen stil. Ville det være for meget at spørge om du kunne lave en slags inspirations-TOP 10 over "must haves" - både inden for tøj og accessories. Og gerne til SU-venlige priser, tihi. Selv er jeg rimelig dårlig til sådan noget, og ender som regel med bare at hoppe i et par cowboybukser, en slidt t-shirt (ja ok, den hopper jeg ikke i men tager over hovedet :-) og et par kondisko. Ingen smykker, tørklæde eller andet tilbehør.

Sacha sagde ...

Jeg rødmer helt ved dine pæne ord.

Tak for det.

Jeg betegner mig ikke selv som den mest modekyndige, men hiver fat i de ting jeg finder interessante uanset om de kommer fra.

Det tip som fik mig i gang med at kigge på min gaderobe og hvilke ting jeg finder interessante, var det at lave en stylebook.
Hvilket går ud på at "pelse" stablen af modeblade der hober sig op i tidsskriftholderne.

Jeg vil godt tage opfordringen op min top 10 eller "must haves" eller ting der gerne måtte flytte ind i mit klædeskab, har altid kameraet med, har bare ikke været modig nok til at knipse løs ude i butikkerne endnu.

Jeg kan godt overveje at samle mine yndlings link til webshops her på bloggen, de links jeg har liggende rundt omkring i forskellige indlæg.

Hvis du leder efter SU-venlige tips, så er:
Discountliv & Luksusdrømme samt
Fierce og fattig på SU! mine egne favoritter, så hvis du ikke allerede kender dem, så tag et kig på dem.