lørdag den 28. november 2009

Brug os og du er en af hverdagens helte…

DSC03512

Jeg kan ikke lade være med at trække på smilebåndet over denne plakat for den kollektive trafik.
For den indikerer at bruger man den kollektive trafik, fremfor at transportere sig selv, så er man en hverdags helt, der gør noget godt for miljøet.
Men så er der lige twistet, de tjener penge på disse såkaldte hverdagens helte der bruger den kollektive trafik, ikke at jeg har noget i mod at de tjener penge, det har jeg på ingen måde.
Men miljøkortet er jo et fantastisk kort at trække, det passer lige ind i dette billede, fremfor det kort man tidligere har brugt om at slappe af/ingen irritation over bilkøer/start arbejdet allerede i toget/bussen.

Men kampagnebillederne er da sjove nok.

2 kommentarer:

Miss Jeanett sagde ...

Men det er jo ikke helt forkert, at man skåner miljøet hvis man tager bussen/toget istedet for at tage bilen ;) Hvis man bytter cyklen ud med bussen, så er det selvfølgelig ikke helt rigtigt.

scient.hybrid sagde ...

Delvist, det kommer an på hvilke tog man kører med, de gamle regionaltog der buldre gennem KBH sviner og der har været beregninger der har vist at IC4-togene sviner mere end IC3-togene.
Bor man inde i KBH, er bus et dårligere alternativ end en cykel.

Men ja, energimæssigt kan kollektiv transport betale sig hvis man bor et stykke væk fra sit arbejde, her er det tidsmæssige aspekt ikke taget med.

PS. mit eget favorit transportmiddel er faktisk en cykel, men det skyldes en rastløshed.