mandag den 16. november 2009

*suk* et af kollegielivet såkaldte glæder.

Det at bo på et kollegium er i sig selv ikke så slemt, hvis man vel at mærket havnet på en gang/blok/etage whatever, hvis man svinger med dem man bor sammen med, da man bor tæt og på et godt køkken holder man øje med hinanden og undre sig, hvis nogen ikke er set i et par dage og ikke mindst, man er enige om hvordan man behandler de fælles arealer og fælles ting.

Men det hele er sjældent lyserød candyfloss, hellere ikke på en god gang/blok/etage.
Her er problemet folk med hang til lidt for høj musik, alt for sent på hverdagsaftener, hvilket er temmelig irriterende i længden.

Det der nok irriterer mig mest er det at der gerne er bomstille fredag og lørdag aften, men lige så snart det bliver søndag, så bliver der skruet op for musikken og den er forsat skruet op på et niveau hvor bassen kan høres og mærkes efter klokken 10 om aftenen og ofte er det også efter klokken 11 og er man rigtig heldig så når vi også at ramme midnat inden der skrues ned/slukkes.

Det er noget så frustrerende til tider, især når banken på er forsøgt.

Dog ser det ud til at der i dag er blevet slukket før midnat, men jeg får ikke al den søvn jeg har behov for og det gør gør at min lunte er noget kortere den efterfølgende dag.

Ingen kommentarer: