lørdag den 11. april 2009

Rebeller med skjorte og slips

I disse dage har SFU landsmøde, hvor de vel på lige fod med andre politiske ungdomsorganisationer diskuterer politik.
Deres landsmøde fik et par minutters kommentarer på Nyhederne, hvor det blandt andet blev nævnt at det var landets største ungdomspolitiske organisation - Tillykke må man vel sige.

Men så er det paradokset kommer, der var sgutte meget rebelsk socialist over de ung-"socialister" der blev ramt af en journalist med sin mikrofon.
Ingen af disse unge mennesker der var i tv, kommenterede negativt mod moderpartiets højredrejning (og hvem er det ellers der i seneste par år har hylet op om en højredrejning i dansk politik?? Bare en strøtanke).
En af pigerne der blev interviewet havde ikke nogen mening?!

Skræmmende, man siger ikke ja til at stå foran kamera og mikrofon og så ikke have nogen mening, det er jo ikke X-faktors 15. sec of fame!

Til at kommenterer på SFU's meget lidt rebelske unge, havde man en fra SUF og KU's Landsformand Rune Kristensen, som kom med det berømte Schlüterske citat fra 50'erne: "KU skal ikke være partiets dikkende lammehale."

Sagt på en anden måde, partiet skal ikke forvente at KU bare klapper i hænderne, når partiet udtaler sig.

Det er på sin vis meget komisk, at det er de "pæne "ungkonservative der tør råbe op imod moderpartiet, og de unge "socialister" nærmest agerer fanskare for Villy og partitoppen, fremfor at komme med socialistiske visioner.

Så meget for pæne slipsedrenge på overfladen, men som indholdsmæssigt har mere bid end en flok SFU'er.

Ingen kommentarer: