fredag den 10. april 2009

Sporarbejde - hvor blev erfaringerne af?

I går tog til noget påskefrokost i Aalborg og hoppeder derfor på et lyntog, men lyntog var næppe den rette betegnelse her.
For grundet sporarbejde på vestfyn, så var der kun et spor farbart og toget endte med at blive omkring en halv time forsinket af den grund, hvilket i sidste ende betød at toget endte med kun at køre til Århus, og folk som skulle videre nordpå blev hældt af for at kunne tage toget 30 minutter senere.

Der var faktisk temmelig mange i Frederikshavnvognen som jeg sad i og dem ville de så klemme ind i det efterfølgende tog, mindre fedt.

Der er noget jeg ikke forstår ved DSB og BaneDanmarks, snakker de overhovedet ikke sammen og er det slet ikke nogen ansat de steder, som kan betjene en lommeregner, så sådanne forsinkelser der uden tvivl vil komme med sporarbejde, ikke bliver regnet ind i køreplanen.

Rettere de havde indregnet det i køreplanen for et par somre siden, da der var kæmpe sporarbejde mellem Valby og Hovedbanegården, således folk var klar over at de skulle tage et tidligere tog, hvis de ville være sikker på at komme til deres aftale til tiden.

Men det var måske kun gældende fordi det var et sporarbejde i København?

Man kan ikke andet end undres.

Ingen kommentarer: